Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی‌اکبر جنت‌آبادی با اشاره به برنامه‌ریزی و تدارک این همایش توسط گروه روان‌شناسی و دانشکده‌ی فنی‌وحرفه‌ای بقیه‌الله سبزوار گفت: «هدف از برگزاری این همایش، عملی‌شدن شعار روز جهانی سلامت درجهت افزایش آگاهی عمومی درباره‌ی بیماری افسردگی، کاهش انگ اجتماعی به اختلالات روانپزشکی، ترغیب مبتلایان برای مراجعه و دریافت خدمات حرفه‌ای، توصیه به اطرافیان و خانواده‌ی بیماران برای حمایت از افراد مبتلا و ارتقاء سطح سلامت جامعه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
وی با اشاره به بررسی علائم فیزیولوژیک افسردگی در همایش «بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم» گفت: «بی‌خوابی و مشکلات مرتبط با خواب، کمبود انرژی و خستگی، تغییر قابل توجه در وزن و اشتها و تغییر قابل توجه در تمایلات و توانایی جنسی از جمله علائم بارز افسردگی است.»
معاون دانشجویی و فرهنگی واحد سبزوار با اشاره به تحلیل روش‌های درمان افسردگی در این همایش گفت: «روش‌های کلی درمان افسردگی به دو نوع کلی دارو درمانی و روان‌درمانی تقسیم‌بندی می‌شود که میزان اثربخشی، محاسن و معایب هر کدام طی زمان و توسط تحقیقات تجربی زیادی مشخص شده است.»
همایش «بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم» با حضور جمعی از مسئولان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در سالن همایش‌های دانشکده‌ی علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۷۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پروانه کریم‌زاده با اشاره به بیست و چهارمین همایش مغز و اعصاب کودکان که با محوریت کاربرد هوش مصنوعی در طب اعصاب کودکان در تهران درحال برگزاری است، گفت: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی بیش از ۶۰ درصد  بیماری های اعصاب کودکان،  درمان می‌شود.

اشرفی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان هم گفت: بیشتر بیماری‌های اعصاب، بیماری هایست که با دارو و گاهی بدون دارو درمان می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان افزود: برای نخستین بار بیماری‌هایی که تصور نمی‌شد در ایران باشد، تشخیص داده شد و یک گروه بین المللی به تشخیص و درمان بیماری‌های مغز و اعصاب کودکان کمک خواهد کرد.

محمد مهدی ناصحی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نیز گفت: در این همایش علاوه بر طرح بیماری‌های شایع و روش‌های درمان آن، بروز رسانی دانش‌ها در این زمینه نیز مطرح خواهد شد.

احمد آبادی دیگر فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نیز درباره همایش مغز و اعصاب کودکان گفت: دراین همایش ۱۵ پنل علمی طراحی شده که با حضور استادان مجرب و جوان برگزار می‌شود و شرکت کنندگان از آخرین دستاورد‌های علمی آگاه می‌شوند.

بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان از دیروز چهارشنبه در مرکز قلب تهران به میزبانی ­دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد و تا دو روز آینده­ ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است